Naar de voorpagina van Kompjoeters 69 Welkom bij Kompjoeters 69
Welkom bij Kompjoeters 69

Informatie
Produkten
Service
Reparatie
Prijzen
Aanbiedingen
Links
radio.k69.nl

Sinds 2000 een betrouwbaar adres

Kompjoeters 69 is al sinds 2000 een betrouwbaar adres voor computers, randapparatuur, onderdelen en persoonlijke service, met de begrijpelijke taal van Robert van Cruchten en Peter van der Heijden.

Wie wel eens over de Kapellerlaan in Roermond rijdt, kent ongetwijfeld het opvallende witte pand op nummer 69, vlak naast de spoorwegovergang. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u bij Kompjoeters 69 terecht voor computersystemen, notebooks, aanverwante apparatuur en uiteraard alle overige benodigdheden.

Sinds de start in 2000 heeft de winkel een uitstekende reputatie opgebouwd. Niet op de laatste plaats omdat klantgericht denken en afspraken nakomen zeer hoog in het vaandel staan van eigenaar Robert van Cruchten.

Kompjoeters 69 (K69) richt zich vooral op de ‘gewone’ consument, maar ook steeds meer op het midden- en kleinbedrijf. Hierbij is een eerlijk en begrijpelijk advies zeer belangrijk. De zaak beschikt over een eigen technische dienst voor levering en snelle reparatie van alle systemen/notebooks en biedt deskundige service aan huis (ook in de avonduren).

Nieuwe systemen worden te allen tijde gratis thuisbezorgd, geïnstalleerd en gedemonstreerd. Tevens krijgt u op alle nieuwe systemen en notebooks twee jaar garantie.

Vanzelfsprekend kunt u bij Kompjoeters 69 eveneens terecht voor het uitbreiden en repareren van uw bestaande PC/laptop en voor alle overige computerbenodigdheden. Is een artikel niet direct voorradig, dan heeft men dit binnen enkele werkdagen in huis.

Kompjoeters 69 bouwt de bij uw persoonlijke situatie het meest passende pc uit de beste onderdelen die er bestaan. Dit resulteert in een machine die kwalitatief vele malen beter is dan al die kant-en-klaar merken die heden ten dage bij iedere super- en bouwmarkt te koop worden aangeboden. Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor exact die merken en onderdelen van uw gading.

Robert’s collega Peter v/d Heyden staat bovendien garant voor de beste gamesystemen en extreme performance-expertise.


© Kompjoeters 69 - Design: Ketz